Untitled Document
ToniMi
ToniMi, cuina, cocina, cuisine, cooking
Receptes, Recetas, Recettes, Recipes
20 anys d'experiencia en cuina tradicional
... el que apunta les Receptes en aquesta web
ToniMi
 
Purificacion Iborra Rosello
Pureta : la seua biografia culinar
mes de 70 anys d'experiencia en cuina tradicional : paëlles, fideua, arros caldos, etc
... la que me dicta les receptes !
Purificación Iborra Rosellò
>>> Anar, Ir, Aller, Go, Andare >>>
>>> Fotos, Photos PAËLLA
>>> Fotos OLLA, PUCHERO, POT-AU-FEU
>>> Fotos, Photos FIDEUA
Fotos gratis. Condicións esmentar els autors : ToniMi - Pureta
i no fer-ne un us comercial culinari
Fotos gratis. Mencionar los autores : ToniMi - Pureta
y no hacer un uso comercial culinario.
Photos gratuites. Condition : citer les auteurs, ToniMi - Pureta
et ne pas en faire un usage commercial culinaire.
Free Photos. Conditions : name the authors, Tonimi - Pureta
and no culinary commercial use.
VIDEO PURETA, Tonimi i Armando
  >>> 08 Pagina, page <<<
Tonimi, Pureta - El Poblet, Le Village receptes cuina, recetas cocina, recettes de cuisine, cooking recipes
Olla, Puchero - Foto ToniMi - cuina Pureta / Recepta
CLIC en les FOTOS > Veure en gran / Tamaño grande
Olla, Puchero tradicional de Nadal - Foto ToniMi-Pureta
Cocido, Puchero - Foto ToniMi - cocina Pureta / Receta
CLIC en las FOTOS > Veure en gran / Tamaño grande
Cocido, Puchero tradicional de Navidad - ToniMi-Pureta
Pot-au-Feu - Photo ToniMi - cuisine Pureta / Recette
CLIQUER sur les PHOTOS> Veure en gran / Agrandir
Pot-au-Feu traditionnel à Noël - Photo ToniMi-Pureta
Olla, Puchero - Foto ToniMi - cuina Pureta Olla, Puchero - Foto ToniMi - cuina Pureta Olla, Puchero - Foto ToniMi - cuina Pureta / Recepta
Olla, Puchero - Foto ToniMi - cuina Pureta Olla, Puchero - Foto ToniMi - cuina Pureta Olla, Puchero - Foto ToniMi - cuina Pureta
Olla, Puchero - Foto ToniMi - cuina Pureta
CLIC en les FOTOS > Veure en gran / Tamaño grande
Mercat de Sueca - Foto ToniMi - cuina Pureta / Recepta
  >>> 08 Pagina, page <<<    
     

Untitled Document
pureta_recetas_pueblecito_recettes_village
Pureta tatstant una Paëlla. El seu consell : tastar, tastar ... i tastar... Fins a que estigui cuit en el punt de cocció que t'agrade !
La CUINA TRADICIONAL es el frut de millons de bones cuineres caseres com Pureta (Purificació).
Estes senyores (i alguns homens) son les que transmiteixen les receptes tradicionals i que les fan evoluar, a traves del temps.
PURETA m'ha dictat receptes tradicionals, AUTENTIQUES, heredades de la seua mare ... receptes ja heredades de varies generacions anteriors.

El meu proposit es homenagear a ma mare i tambe, transmitir a traves del Web ... aquestes receptes plenes de trucs i consells de mares ... que et fan conseguir amb exit : un bon menjar !

Si segueixes com cal aquestes generacions de astucies i de consells practics familiars. Bon profit a tots, a tothom ! ... TONIMI ...

Folklore Valencià / Bajoqueta Rock
VIDEO PURETA, Tonimi i Armando per Nadal ...
Consells de Pureta per a cuinar :
Tastar, tastar ... i tastar ! ... Fins a que lo que prepares estigui cuit en el punt de cocció que t'agrade
Tocar amb una forquilleta per a veure si esta dur, tendre o cuit (cuant no es pot tastar)
Tirar poca sal ... Mes val que cadascu, se fique després la cantitat de sal que li agrade
Cuidar els plats dificils : estar al tanto, per a veure si sobra foc, si falta caldo, etc ...
Preparar els ingredients antes de coure (inclus la vespra !) : ahorres temps.
Seguritat, estar atent : amb l'oli calent, al obrir l'Olla express, amb el gas ...
Comprar la millor calitat posible (tinguent amb conter el preu).
Menjar mes fruites, verdures i peix, disminuint la cantitat de carn i greixos.

L'OLLA ES UNA TRADICIÓ EUROPEA i SECULAR !

POT SER, EL MENTJAR MÉS TRADICIONAL I POPULAR D'EUROPA

Sense ser un "especialiste de l'Olla" ... jo sé de la meua, de "l'OLLA VALENCIANA" ... sé qué els CATALÁNS tanbé cuinen OLLA, qué els CASTELLANS tanbé cuinen OLLA ...

... i a FRANÇA, tanbé he degustat BONES OLLES, en varios llocs i regions !

La varietat d'OLLA FRANCESA que coneixc jo : no té Blanquet, ni Cigróns (sigrons), ni Pollastre ... peró utilitza SAL GROSSA per a salar. Una sal DELICIOSA cuànt en rossegues els gràns ... acumpanyant la creïlla (patata), la carn o carlota ...

Si éres "llépol", "gourmet" ... próva la Sal Grossa tanbé ! (peró cuidaó amb les cantitats ... )

 

 

 

 

 

Volver al Restaurante ...

Ir por el Pueblecito ...